Szállítási információk

FoxPost Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Cégjegyzékszám: 10–10-020309 – Egri Törvényszék Cégbírósága Adószám: 25034644-2-10 Székhely: Magyarország, 3300 Eger, Pacsirta utca 35/A Telephely: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. Üzleti tevékenység helye: Magyarország Telefon: +36 1 999 0369 E-mail: info@foxpost.hu :

FoxPost szállítási díjak:

Csomagautomatába 1390.-Ft, míg házhozszállítás esetén 2090.-Ft

A kiszállítás díját az ügyfél részére a megrendelésről kiállított számla tartalmazza. 

FoxPost csomagautomatába rendelt csomag  érkezéséről e-mail és SMS üzenetet kap, amitől számítva a csomag 3 napon keresztül vehető át. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbodik az átvételi idő. A pontos időpontokat az üzenet tartalmazza. Csomagját a https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/ oldalon is nyomon követheti.

FoxPost Házhozszállítás esetén a futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését egymást követő munkanapokon. Az első sikertelen kézbesítés esetén e-mail és sms útján küld értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mail és sms értesítésben megtalálható, így szükség esetén a címzett egyeztethet vele a kézbesítés időpontjáról. Az utánvét összegét házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja kifizetni a címzett.