Gyakran Ismételt Kérdések

MENNYI IDEIG TART AZ ELKÉSZÍTÉS?

A rendelésedet igyekszem minél előbb elkészíteni számodra. Amint megjelenik a rendszerben, terméktől függően 5-12 munkanapon belül elkészítésre kerül a rendelés. A  FOXPOST automatába 2 munkanapon belül kézbesíti a csomagot, házhoz rendelés esetén pedig általában 2-3 munkanap a kiszállítási idő.
 

MELYIK CÉGGEL TÖRTÉNIK A SZÁLLÍTÁS?

A csomagokat a FOXPOST-al küldöm el neked, így lehetőséged van választani, hogy házhoz szeretnéd szállíttatni vagy csomagautomatából szeretnéd átvenni a rendelésed.

MENNYIBE KERÜL A SZÁLLÍTÁS?

A szállítási költségek eltérőek attól függően milyen módon szeretnéd megkapni a rendelésed. Amennyiben a házhozszállítás opciót választod, a szállítás díja 2090 Ft, míg az automatába kiszállított csomag 1390 Ft

SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE VAN LEHETŐSÉG?

Van rá lehetőség igen Budapesten a 16. kerületben, viszont kizárólag előre egyeztetett időpontban, melyet elérhetőségeink egyikén lehet megbeszélni. Székhelyünk nem egy állandó raktár vagy iroda, így korlátozott időpontokban van csak lehetőség a személyes átvételre. 

A SZEMÉLYES ÁTVÉTEL JELENLEG SZÜNETEL.

MILYEN FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK VANNAK?

Rendelésedet közvetlen banki átutalással vagy a Paylike bankkártyás fizetési rendszeren keresztül tudod kifizetni.
 
Amennyiben az előbbi lehetőséget választod, kérlek, hogy a teljes vételárat utald át a rendeléstől számított 2 munkanapon belül, különben a rendelésed törlődik a rendszerből. A rendelés elkészítése csak az után lehetséges, hogy a teljes vételár megérkezett a bankszámlára.
 

UTÁNVÉTES FIZETÉSRE VAN LEHETŐSÉG?

Utánvétes fizetés nem lehetséges, hiszen minden termék személyre szabva, kézzel készül a rendelés beérkezése után.
 

A RENDELÉS MÓDOSÍTÁSÁRA/ LEMONDÁSÁRA VAN LEHETŐSÉG?

Amenniyben módosítani vagy lemondani szeretnéd a rendelésedet, azt a vételár kifizetését követően 24 óráig van lehetőséged megtenni, így kérlek mihamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! Amennyiben ez nem történik meg és a termék elkészítése megkezdődött, a későbbiekben nem áll módunkban módosítani, visszatéríteni a rendelt terméket.
 

A RENDELÉS VISSZAKÜLDÉSÉRE VAN LEHETŐSÉG?

Termékeink legnagyobb része egyedileg, személyre szabva készül a megrendelés leadása után, ebből kifolyólag az egyedi termékek visszaküldésére nincs lehetőség.